Terugblik op Jaarcongres voor de Podologie 2014

11 november 2014

Het Jaarcongres voor de Podologie vond maandag 10 november voor de 15e keer plaats, een jubileumeditie. Dit jaar op een nieuwe locatie: het NBC congrescentrum in Nieuwegein. De bijna 500 bezoekers konden van verschillende vooraanstaande sprekers interessante lezingen volgen en op de PodoExpo kennis maken met nieuwe producten en diensten. 

Het Jaarcongres voor de Podologie is een jaarlijks evenement voor zorgverleners in de voetgezondheidszorg. Het is een ontmoetingsplek voor onder meer (register)podologen, (register)sportpodologen, podotherapeuten, podoposturaal therapeuten, medisch pedicures en fysiotherapeuten. Ook dit jaar konden de bezoekers naast het volgen van de lezingen een keus maken uit het gevarieerde aanbod van parallelsessies en in de vrij te besteden tijd de PodoExpo met meer dan 30 stands bezoeken.
Dankzij de vele vrijwilligers, een prachtige locatie en een perfecte organisatie kunnen we terugkijken op een geslaagd jaarcongres. 
Hieronder een foto-impressie van de PodoExpo, de lezingen en parallelsessies. Met dank aan fotograaf Ton van Loon!

Impressie PodoExpo

PodoExpo 2014PodoExpo 2014

Impressie lezingen

Impressie parallelsessies

Parallelsessie podocongresParallelsessie podocongresParallelsessie podocongresParallelsessie podocongresParallelsessie podocongresParallelsessie podocongresParallelsessie podocongresParallelsessie podocongres

Terug