Jaarcongres voor de Podologie - maandag 16 november

1 oktober 2015

Het thema is: “Kwaliteit en transparantie in de zorg”.


Het belooft weer een geweldige dag te worden:
De dag wordt gestart met een videoboodschap van Minister Schippers. Zij gaat in op het thema en onderschrijft het belang van zorgdragen voor kwaliteit en transparantie in de zorg.

Plenaire lezingen en parallelsessies

Het Jaarcongres biedt een gevarieerd aanbod van lezingen door vooraanstaande sprekers en interactieve sessies. Vooraanstaande sprekers uit de (para)medische wereld zijn uitgenodigd. Dr. Linn-Rasker, reumatoloog en Prof. Dr. Kleinrensink, hoogleraar anatomie aan het Erasmus UMC, verzorgen in de ochtend ieder een lezing. Na de lunchpauze zijn drie rondes met paralelsessies, u kunt aan maximaal twee deelnemen. Ron van Leeuwen, fysiotherapeut en docent fysiotherapie, en Dr. Ir. Yvonne Bontekoning, registersportpodoloog en bewegingsanalist, verzorgen de lezingen in de namiddag.

Podo-Expo

Op de Podo-Expo presenteren leveranciers binnen de voetenbranche hun meest recente producten en diensten. U heeft voldoende tijd de Podo-Expo te bezoeken. Er zijn dit jaar weer meer exposanten op de beursvloer dan vorig jaar, bijna 40 standhouders.

Aanmelden voor het Jaarcongres

Meld u aan

Het 16e Jaarcongres Podologie vindt wederom bij het NBC Congrescentrum te Nieuwegein plaats. Wacht nu niet te lang met aanmelden, want voor de parallelsessies geldt: vol = vol.
 

Terug